Heb jij de Conscious Disciplineoudertraining gedaan en weet je heel goed in theorie HOE je het moet doen maar is de werkelijkheid nog een uitdaging? Heel begrijpelijk want het vraagt training en oefening om het anders te doen en je eigen brein te her-programmeren. 

Op 5 november starten Tools4HappyKids daarom met de praktische training Keep up the spirit waarin we gaan leren en oefenen aan de hand van casussen.

Door het steeds opnieuw te horen en er op verschillende manieren mee te oefenen zal je merken dat de herhaling ervoor zorgt dat je steeds meer een andere manier van denken krijgt. Je bewustzijn over je eigen gedrag wordt steeds groter en je instrumenten steeds sterker waardoor het steeds vanzelfsprekender wordt om door een andere bril te kijken en het in lastige momenten anders te doen.

Ik werk in groepen van minimaal 8 personen en maximaal 14 personen.

Je kunt kiezen om een half jaar mee te doen op:

5 november, 17 december, 21 januari, 18 februari en 17 maart

De kosten voor een half jaar zijn 185 euro wat betaald mag worden in 1x of in 4 termijnen van 47,50 euro

Of je kunt kiezen om je gelijk in te schrijven voor het gehele jaar.

5 november, 17 december, 21 januari, 18 februari, 17 maart, 14 april, 19 mei, 30 juni en 22 september

De kosten voor het gehele jaar zijn 325 euro welke ook voldaan kan worden in 10 termijnen van 34,50 euro.

Ik heb al veel reacties gekregen van oud-cursisten die vragen om te gaan werken met groepen die kinderen hebben in ongeveer dezelfde leeftijd. Daar gaat ook mijn voorkeur naar uit. Ik heb daarom besloten om te gaan werken met een vrijblijvende inschrijving voor deze training zodat ik aan de hand van deze inschrijvingen kan kijken wat haalbaar is. Ik zal dan ruim van te voren terugkoppelen wat mogelijk zodat je zelf kunt kiezen of jij je inschrijving definitief wilt maken.

Zin om mee te doen? Klik dan op deze link