064awP_t20_OxkeLg

 

Doordat we inmiddels meer dan vijf jaar intensief werkzaam zijn met de methode hebben we brede ervaring opgedaan en veel feedback gekregen over de methode van ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en directieleden. Hierdoor zijn we in staat om heel praktisch mee te denken met de vraagstukken die leven binnen scholen. Je kunt dan ook tijdens onze trainingen veel praktische voorbeelden verwachten vanuit verschillende perspectieven en antwoorden op vraagstukken die bij jou in de klas of in de school leven. We gebruiken jouw input graag om ook de andere cursisten veel praktische tools te geven.

 

Voor leerkrachten basisonderwijs bieden wij de volgende trainingen:

  1. Conscious Discipline in 4 zaterdagen (start 22 sept 2018)
  2. Conscious Discipline in 4 dagen door de week (start 9 okt 2018)
  3. Conscious Discipline in 8 avonden door de week (start 17 sept 2018 en 4 febr 2019)
  4. Conscious Discipline in 4 zondagen (start 24 mrt 2019)

Schermafbeelding 2018-08-10 om 18.58.09

De prijs van de avondtraining is 485 euro en de training in 4 dagen is 545 euro. Beide bedragen zijn inclusief BTW. In dit bedrag is een cursusboek (een uitgebreid naslagwerk en werkboek), gratis koffie, thee en drankjes en versnaperingen inbegrepen en als je het leuk vindt een gratis coaching bij jou in de klas. Voor de dag trainingen geldt dat de lunch is inbegrepen.

 

Indien nodig mag het bedrag in termijnen worden voldaan.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Wat kun je verwachten op een trainingsdag of avond?

Het programma bestaat uit zeven pijlers (met elk een inzicht voor de volwassene en een vaardigheid voor de kinderen) en het Slimme Brein Model. Volg je een avondprogramma dan starten we de eerste avond met Het Slimme Brein Model en daarna behandelen we elke avond een pijler. Op een trainingsdag zullen we steeds twee pijlers behandelen.

Klik hier als je meer wilt lezen over de inzichten en vaardigheden

Elke pijler start met een stuk theorie dat vooraf kan worden doorgelezen in het cursusboek. Daarna gaan we de theorie omzetten in praktijk. Dit doen we met praktijkvoorbeelden, ervaringsoefeningen ter ondersteuning van een inzicht of heel praktisch bezig zijn en oefenen met de vaardigheden.

Het doel is dat je vanuit de training nieuwe tools mee naar de klas kunt nemen die je direct de volgende dag in praktijk kunt brengen. De praktijk heeft inmiddels uitgewezen dat je na het verkrijgen van een nieuw inzicht meteen de wereld/je klas/je leerlingen ziet door een andere bril. Dat is de kracht van het programma, het verandert ook jou als mens van binnenuit.

Daarna is het veel oefenen, proberen en leren om je de nieuwe manier eigen te maken. In de volgende les bespreken we ervaringen en kunnen we leren van elkaar en elkaar inspireren met de aanpak die door jullie gekozen wordt.

Lunch & versnaperingen

We vinden het belangrijk dat ook tijdens onze training de sfeer veilig en verbonden is. Daarom zorgen we voor een gezellige sfeer met gratis versnaperingen en drankjes gedurende de dag of avond. We lunchen gezamenlijk, zodat je ook in informele sfeer elkaar wat beter kunt leren kennen.

Klik hier voor het inschrijfformulier